Untitled

Hartelijk welkom in ‘Das Haus am Walde’.

Voor de goede orde: onze woning is een niet-rokerswoning en huisdieren zijn niet toegestaan.

Das Haus am Walde is een prachtig, groot en compleet uitgerust comfortabel appartement

met een vloeroppervlakte van 130m2, dat in de jaren 2010, 2011 en 2012 compleet in de Kranebitterstil (een bekende Oostenrijkse architect) gerenoveerd is. Het appartement is zeer rustig geleden, direct aan de bosrand en direct achter ‘Das Haus am Walde’ liggen de langloipen. Het kiezelstrand van de Giessenbach, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is, ligt nog geen 100 meter van ons huis verwijderd.

De woning heeft een panoramisch uitzicht op de bergen en vanaf het zonneterras ziet u de Rosshütte; het hoogste punt van de Seefelder piste. Het is maar 5 – 7 minuten rijden naar de skipiste van Seefeld.

Het 130 m2 appartement is uitgerust met een granieten vloer met vloerverwarming, heeft een grote gang die o.a. ingericht is met een tafel en stoelen (de internethoek) en staat in open verbinding met de keuken en woonkamer. De grote moderne witte lakkeuken is van alle gemakken voorzien. Aanwezig zijn o.a. een koffiezetapparaat, een waterkoker, een koelkast met vriesvakje, een keramische kookplaat, een moderne afzuigkap, een oven, een staafmixer etc. De grote woonkamer is uitgerust met een grote eetkamertafel die plaats biedt aan 6 – 7 personen. Hier vindt u ook een zithoek voor 6-7 personen waar u met z’n allen kunt genieten van een goed glas rode wijn. De woonkamer is verder uitgerust met een grote Flatscreen TV, een DVD speler en radio. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich het zonneterras waar u in de zomer heerlijk kunt grillen. Tuinmeubilair, een barbecue en een parasol staan ter beschikking. Het appartement heeft verder 3 separate slaapkamers: een zeer grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed met een grote kledingkast; een grote tweepersoonsslaapkamer met tweepersoonsbed met een grote kledingkast en een kleine een- tot tweepersoonskamer met een kleine legkast. De ruime badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, een aparte douche met Rainshower en een apart ligbad. Verder heeft het appartement een separaat toilet. En natuurlijk beschikken wij over een kosteloos WIFI. Een garage staat tot uw beschikking en verder is er ook voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Onze omgeving leent zich goed om te wandelen, fietsen, mountainbiken, motorrijden, langlaufen en skiën.

Kortom: U zult zich hier thuis voelen.

How you feel for this post?
Share your vote!
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

One thought to “Untitled”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *